Hem > Nyheter > Innehåll

Antalet brittiska bröllop risar med 64% under fem år

- Nov 01, 2017 -

Antalet bryggerier i Storbritannien har brutit 2000-barriären för första gången sedan 1930-talet och ökat med 64% under de senaste fem åren, enligt de senaste siffrorna från kontorsföretaget UHY Hacker Young.

Mellan 2015 och 2016 har antalet brittiska bryggerier ökat med 18% från 1 692 till 1 994. Sedan 2012 har antalet ökat med 64% från 1 188.


beer-table.png


Vad är orsaken till att bryggeriet ökar snabbt?

Enligt rapporten gav ökningen både till brittisk hantverksbjörn och till skattebrottet mikrobryggerier som brygger mindre än 5000 hektoliter och betalar därefter 50% mindre tull.

Dessutom säger kontoföretaget att "ett antal högprofilerade fusions- och förvärvsavtal inom sektorn fortsätter att locka investerare i sektorn för att hjälpa till med att finansiera mikrobryggorier".

Företaget konstaterar att om fler hantverksbryggare förvärvas av stora ölföretag, måste det fattas beslut om huruvida småbrygga-bryggeriernas produktionsanläggning är stängd.

"Hantverkets ölbom har vänt sig om 70 års konsolidering inom bryggindustrin. Det finns gott om tillväxt fortfarande att komma. Majorerna börjar dock göra en fightback genom att förvärva hantverksbryggerier och lansera sina egna hantverkare

"Hantverksbryggarna har inte råd att vila på sina laureller, de kommer att behöva jobba hårt för att få sin produkt i det begränsade hylla och barutrymme".

Som den här artikeln hittar vi hantverk öl är en tjurmarknad, men om du vill köra ett bra hantverk ölföretag bör du ägna mer uppmärksamhet åt det, som vi vet kan bara bra utrustning göra delikat hantverk öl, välj Jinan Ruijia bryggning tekniskt företag, vi kommer att tillhandahålla högkvalitativ öl bryggning utrustning för dig, gå med oss, tveka inte.

vår hemsida http://shandongruijia.en.alibaba.com


图片1.png

Relaterade nyheter

Relaterade produkter

  • 10bbL koppar bryggeri utrustning
  • Brew Pub Restaurant
  • Brewery Lab Equipment
  • DIY Homebrew Kit
  • Vin Fermenter
  • Utkast till ölmaskin