Hem > Nyheter > Innehåll

Hur bryter ölutrustningen svart öl?

- Jan 19, 2018 -

Svart öl, även känd som mörk öl, vätskan är i allmänhet brun eller brun, den ursprungliga vasskoncentrationen 12 till 20 grader, alkoholhalten 3,5% eller mer, vätskan lyfter fram malt arom och maltkoksarom, smakar mer mjukt, något Med sött är humle tips inte uppenbart. Huvudvalet av vinkoksmalt, rågmalt som råmaterial, mindre mängden humle, användningen av långsiktig förtjockning av sackariseringsprocessen. Och en sådan svart öl, jag vill också dricka, men köpet är för dyrt vill inte köpa, det här är enkelt. Du kan brygga dig själv. Stout kan bryggas med ölutrustning.

På grund av den olika vattenkvaliteten i olika regioner visar vattnet på olika ställen olika hårdhet på grund av de olika mineralerna. Nu vet vi att bryggning öl, det bästa vatten pH-värdet på ca 5,3. Men vid den tiden var nästan alla människor "vattenblinda" och de visste inte hur hårt och mjukt vatten påverkar bryggningen. Lyckligtvis har människor i praktiken funnit att om en del malt malt läggs till vorten kan en bra öl bryggas även i svåra områden.

Eftersom färgen på rostade malts är ljusbrun till kolsvart, bildas mörkare öl. På samma sätt kan för vissa av de mjukare vattenkällorna i andra delar av världen malt inte rostade och måste användas direkt för att göra en bra öl. Modern vetenskap berättar att efter maltbakning produceras sura substanser för att minska vattenkällans pH. Mer rågmalt behövs där vattenkvaliteten är högre och ingen rågmalt används där vattenkvaliteten är mjuk. Beroende på graden och mängden maltbakning uppvisar således öl i varje region sin egen unika färg. Detta är helt lokala vattenkvalitetsbeslut. Vattenbehandling är idag en mycket enkel teknik, så öl av alla färger kan bryggas överallt i världen. Rostad maltöl kan göra en annan smak och smak, samt intressant färg.

Så om den mörka ölen är näringsrikare? Svart öl och lätta öl är skillnaden mellan maltbakningen. Efter maltet är bakat, organiseras en del organisk material för att bilda cola som blir svart. Om en dag kommer folk att hitta cola näringsrika, blir stout mer näringsrik.

Vissa människor kan fråga, bryggd öl utrustning kan brygga flera sorters öl? I själva verket bryggde ölutrustningen främst för att brygga öl, mörk öl, vetöl, röd öl, grön öl och andra produkter för att hjälpa till med bryggning. Sedan följande artikel för att förklara för dig hur man använder bryggd ölutrustning, brygga mörk ölkunskap.

Brewed öl bryggt stout är en slags puree öl, mörk öl är ofta större än färgen på 40EBC, vinet var rödbrun, vinmalt, utsökt skum, bitter smak, "svart mjölk" i världen, även lämplig för kyla säsong med att dricka.

Första: materialval. Brewed ölutrustningar använder vanligtvis högmalt, mörkare, mindre storlek, högkvalitativa malter med ca 10% rågmalt, ibland med rätt mängd gulmalt. Vi kallar honom också malt-arom för färdiga malts, och för att undvika överdriven cola och cola bitter smak, påverkar öl smak. Rågmaltens grovhet kan vara lämplig grov för att förhindra filtreringssvårigheter.

För det andra: lägg till sockerfärg. Doseringen kan baseras på färdig produkt, kolorimetrisk öl kan vara, i allmänhet inte mer än 0,2% vätska, ölburkad ölutrustning kan tillsättas i filtret. Eftersom smaken av öl beror till stor del på färgämnets kvalitet har maltosfärg använts de senaste åren, dess grundkomposition ligger nära den hos wort och dess upplösningstillstånd är bra. Det är ett bra färgämne men kan inte läggas till för mycket.

Tredje: produktionsvolymen. Om du tänker på massproducerande stout måste du ha en gåsackariserings- och fermentationsanläggning för att säkerställa att kvaliteten på stouten som bryggs i bryggd ölutrustning är stabil och att andra sorter undviks.

Öl i vårt liv är vanligare, då ölutrustningen borde du förstå! Och vill anpassa och köpa ölutrustning, etc. Välkommen till mitt företag, för att ge dig ölutrustning, mikro-ölutrustning.

1.jpg

Relaterade nyheter

Relaterade produkter

  • 50L Hem Öl Brewing Utrustning
  • Öl bryggeri utrustning för restarant
  • 300 liter ölbryggningsutrustning till salu
  • 1BBL nyckelfärdiga bryggningssystem
  • 1000L Commercial / Industrial Pub Micro Beer Brewery Utrustning
  • 500L Brewing Equipment