Microbrewery System

Microbrewery System

Microbrewery system Hej, välkommen till Shandong Ruijia bryggningsgrupp. Företagsinformation: En fokusering på kvalitet 20 år En kinesisk hantverk öl kulturell informationsspridare En nyckelfärdig leverantör av bryggerier En avgörande marknadsledande ledare i Kina Som en av Asiens avancerade hantverksbryggautrustning ...

Product Details

Mikrobryggeri system

 

Hej, välkommen till Shandong Ruijia bryggningsgrupp.

Företagsinformation:

Ett fokus på kvalitet 20 år

En kinesisk hantverk öl kulturell disseminator

En bryggerisnyckelleverantör

En avgörande marknadsandel i Kina

Som en av Asiens avancerade hantverkare för bryggningsutrustning, har han den mest professionella design- och tillverkningsgruppen. Han har följt sig till hantverkarens anda, insisterade på att lära sig och introducera ny teknik för att utveckla och innovera självständigt. Nu har han etablerat sitt eget unika produktsortiment för bryggeriutrustning, och det kommer 2-3 nya produkter att marknadsföras varje år.


microbrewery system1(001).jpg

Fördelen med mikrobryggeri system ?

 

1. Vår Microbrewery-system kan uppfylla kraven i produktionen av egenproducerad ölstång och kan komplettera hela processen från slipning av råmaterial, materialmatning, sackarering, örtfiltrering, kokning, sedimentering och kylning till den slutliga oxideringen.
2. Vårt Microbrewerysystem är tillverkat av rostfritt stål av hög kvalitet som uppfyller de internationella och nationella hygien- och säkerhetsnormerna.
3. Våra Microbrewery system uppvärmning metoder: ångvärme, elektrisk uppvärmning och direkt eld.
4. Sackariseringsfiltreringstanken är utrustad med variabel frekvensblandare som kan uppnå växling av rotationshastighet från 50 r / min och uppfylla kraven för rotationshastighet för sackarifiering blandning och filtreringstankblandning.
5. Vårt Microbrewery-system , drift och kontroll uppnås genom automatisk kontroll eller halvautomatisk kontroll med datorns industriella styrsystem.
6. Ingång och utmatning av material och självcirkulation är anslutna med sanitetsmaterialpump och slang och rengöringen antar CIP-rengöringstanker och slanganslutning för att uppnå självcirkulationsrengöring.
7. Anslutningstyp av rörledningar för krav är snabb montering vilket är lämpligt för rengöring, underhåll och reparation under tillverkningen.
8. Vårt Microbrewery-system har rimlig design, delikat, process, snyggt utseende, hållbar service, lätt att använda, reparera och underhålla.

microbrewery system4(001).jpgVarför älskar vi öl

 

1. Lycklig fest

I parti saknar vi aldrig öl. Inte som hög alkohol, låt dig druckna.


2. Hälsa

Öl är en uppfriskande drink på sommaren och hösten solstråle törst antisudorific. Enligt medicinska och livsmedelsexperter innehåller öl 4% alkohol, kan främja blodcirkulationen. koldioxid, drick cool och bekväm känsla; kan hjälpa matsmältningen, främja aptit.

Humle innehåller protein, vitaminer, eteriska oljor, bitterhet, harts, har ett starkt hjärta, mage, diuretikum, analgetisk effekt av adjuverande effekt i både medicinskt, högt blodtryck, hjärtsjukdom och tuberkulos bättre. Mödrar dricker öl för att öka moderns mjölk, så att barn får mer adekvat näring.

Korrekt ölmängd har viss botande effekt på hjärt- och hypertonipatienter.


microbrewery system5(001).jpg


Vår tjänst

Förhandstjänster

1.Customize till dina detaljerade specifikationer;

2.Design av utrustningen;

3.Layout plan i 3D eller CAD ritningar för ditt bryggeri;

4.Kompetitiv pris och snabb leverans.

Säljeservice:

1.Provides allt tullklareringsdokument, Ursprungsintyg (formulär E), CE, ISO-certifieringssystem;

2.Main delar av utrustningen tre års garanti på gratis, såsom fog, ventiler etc.

3.Professional ingenjörer går ombord för installation, debugging, reparation;

4. Produktionsteknik , bryggform, personalutbildning.


brewery-water-management-system-ice-treated-water-scheme(001).jpg 


Kontakta oss

 

Här väntar du alltid på dig


图片1.png


Hot Tags: mikrobranschen system, Kina, tillverkare, leverantörer, fabrik, till salu

Förfrågning

Relaterade produkter