Industrial Craft Canning Machine

Industrial Craft Canning Machine

Automatisk tvättmaskin Det jetsar och steriliserar automatiskt burkens inre och yta. Alla material är gjorda av rostfritt stål. När tanken förvandlades till den första tanken efter tankrengöring och utseende under temperaturen av en porös rör med röd spray kan 0,5 meter ...

Product Details

Automatisk tvättmaskin

Det jetsar och steriliserar automatiskt burkens inre och yta. Alla material är gjorda av rostfritt stål. När tanken förvandlades till den första tanken efter tankrengöring och utseende under temperaturen av en porös rör med röd spray, kan 0,5meters rotera för att uppnå syftet med rengöring och sedan vände förlängningsanordningen kan glida in i nästa kedjeväg. Uppmärksamhet på burkarna i slipbanan stoppas inte, för att förhindra att bevattningsvatten kontrollerar linjens hastighet är inte nätet.


image002.jpg

 

Automatisk fyllnings- och sömnadsmaskin

Maskinen är lämplig för fyllning och tätning av brusande popdrycker i industrin av popdrycker (öl / kolsyrade drycker). Fyllning och sömning är av integrerad design. Principen om lika tryckpåfyllning antas. Under påfyllningen, efter det att den tomma kanalen når in i burklyftcylindern efter att ha passerat genom de pneumatiska triplexdelarna, och den tomma burken lyfts upp och den koniska tätningspakningen under påfyllningsventilen är tätad. Positionen och blocket på påfyllningsventilen vrider positionen och öppnar ventilen under verkan av en annan cylinder. Luften fylls i den tomma burken för att bilda lika tryck. Form ett stort material fat, öl passerar genom 14 små ledningar och rinner in i den tomma burken. När vätskenivån i den tomma kan blockera gasrörets mun, slutar fyllningen. Under ramens verkan kommer avskumningsventilen långsamt att tömma luften och trycket. Den burkbärande cylindern fortsätter att falla. Efter det att den är urladdat skickas burken till tätningsmaskinen för tätning av krokkedjan som löper synkront.

De viktigaste elektriska komponenterna ansluter Siemens PLC, VFD-omvandlare och Omron-brytare, Tyskland Siemens analog utgång och elektromagnetisk ventil från Sydkorea, som alla är konstruerade i vår mest erfarna elektromekanikers mest rimliga konfiguration. Den totala produktionshastigheten kan ställas in fritt på pekskärmen enligt krav.

Komplett utrustning:

image004.jpg

image006.jpg


Huvudfyllning

image008.jpg


FillingSealing

image010.jpg


image011.jpg


Hot Tags: industriella hantverk konservindustrin, Kina, tillverkare, leverantörer, fabrik, till salu

Förfrågning

Relaterade produkter